Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Mandag 06. december
Alt gik godt

Onsdag 08. december
Alt gik godt

Torsdag 09. december
Alt gik godt

Fredag 10. december
Alt gik godt

Lørdag 11. december
Alt gik godt

Søndag 12. december
Alt gik godt

Tirsdag 14. december
Alt gik godt

Onsdag 15. december

Onsdagsfilm
Mandags Bio
Alt gik godt

Alt gik godt

Emmanuele er romanforfatter og har succes både professionelt og privat. Hun haster til hospitalet, da hendes 85-årige far, André, får et slagtilfælde. Et rigt liv fyldt med lidenskab, lunefuldhed og kærlighed er svundet ind til en svækket syg mand. André beder sin datter om hjælp til at afslutte sit liv, og nu må Emmanuèle og hendes søster, Pascale, vælge, om de vil imødekomme faderens ønske eller prøve at få ham til at skifte mening.

Francois Ozon har begået et stærkt og rørende drama, som var nomineret til Den gyldne palme i Cannes. Filmen er baseret på en bog af Emmanuèle Bernheims (som også skrev Ozons Swimming Pool), som bygger på hendes egne oplevelser med en far, som satte sine døtre i et svært moralsk dilemma. ALT GIK GODT er en film med det ypperste, som fransk filmspilkunst kan byde på med fremragende præstationer af Sophie Marceau, Charlotte Rampling, Hanna Schygulla og Andre Dussollier.